Samsung Galaxy S6 și S6 Edge ajung și în oferta operatorului Telekom România

1.517 ori
<b>Samsung Galaxy S6 și S6 Edge ajung și în oferta operatorului Telekom România</b>Chiar săptăm&acirc;na trecută cei de la Orange, respectiv Vodafone, ne dezvăluiau prețurile și totdată startul pre-comenzilor pentru noile smartphone-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, terminale ce au ajuns și &icirc;n redacția Mobilissimo....

Chiar săptămâna trecută cei de la Orange, respectiv Vodafone, ne dezvăluiau prețurile și totdată startul pre-comenzilor pentru noile smartphone-uri Samsung Galaxy S6 și S6 Edge, terminale ce au ajuns și în redacția Mobilissimo. Astăzi, și Telekom România afișează pe site noile device-uri în variantele de culoare alb sau negru.

Remarcăm faptul că modelul Galaxy S6 32 GB este disponibil fără abonament la un preț de 3.299 lei, în timp ce versiunea sa Edge poate fi achiziționată pentru suma de 3.899 lei, ambele smartphone-uri sosind cu un încărcător wireless cadou.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge ajung și în oferta operatorului Telekom România

În cazul în care doriți totuși achiziția lui S6 / S6 Edge împreună cu un abonament, puteți arunca o privire asupra tabelului de mai jos, sau cauta mai multe detalii pe site-ul telekom.ro. Un lucru ce ar putea consta în alegerea operatorului pentru o astfel de achiziție, este faptul că telefoanele Telekom nu sunt blocate în rețea.

 Nelimitat XXLNelimitat XLNelimitat Voce LNelimitat S
Galaxy S61.099 lei1.999 lei2.299 lei2.799 lei
Galaxy S6 Edge1.599 lei2.499 lei2.799 lei3.399 lei
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×