HTC Link este un nou headset de realitate virtuală pentru smartphone, disponibil doar pentru HTC U11

877 ori
<b>HTC Link este un nou headset de realitate virtuală pentru smartphone, disponibil doar pentru HTC U11</b>HTC a mai lansat un produs interesant în afară de HTC U11 în această lună: HTC Link. Acesta este un headset VR compatibil doar cu noul telefon flagship şi este menit să concureze cu Samsung Gear VR sau terminalele Daydream.

HTC a mai lansat un produs interesant în afară de HTC U11 în această lună: HTC Link. Acesta este un headset VR compatibil doar cu noul telefon flagship şi este menit să concureze cu Samsung Gear VR sau terminalele Daydream.

Vestea proastă e că Link va sosi doar în Japonia pentru început. Avem şi veşti bune totuşi, pentru că acest headset este primul care suporta 6 grade de libertate a motion tracking-ului, ceea ce produsele rivale nu oferă încă. Totuşi viitoarele headset-uri Daydream ar putea avea această funcţionalitate activă. Cele "6 grade de libertate" reprezintă un concept cu referire la libertatea de mişcare a unui corp rigid în spaţiu tridimensional. Aveţi aici detalii.

HTC Link

E interesant faptul că HTC a evitat orice asocieri între Link şi HTC Vive, dar s-a asociat cu alt brand popular. E vorba de cel al filmului Ghost in the Shell, produs autentic japonez, deci de aici şi lansarea localizată. Cei care folosesc casca VR vor avea parte de o experienţă virtuala Ghost in the Shell, probabil asociata filmului cu Scarlett Johansson.

Pe lângă casca principală, fotografiile oficiale indica şi prezenţa unor controllere dar şi a unui senzor gen Kinect. Link VR are două ecrane integrate, cu diagonală de 3.6 inch şi rezoluţie de 1080 x 1200 pixeli, plus refresh rate de 90 Hz şi unghi de vizualizare de 110 grade. Vine şi cu baterie de 2800 mAh, port USB Type-C şi jack audio.

Nu m-ar mira sa vedem bundle-uri cu noul flagship

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×