HTC Link este un nou headset de realitate virtuală pentru smartphone, disponibil doar pentru HTC U11

970 ori
<b>HTC Link este un nou headset de realitate virtuală pentru smartphone, disponibil doar pentru HTC U11</b>HTC a mai lansat un produs interesant în afară de HTC U11 în această lună: HTC Link. Acesta este un headset VR compatibil doar cu noul telefon flagship şi este menit să concureze cu Samsung Gear VR sau terminalele Daydream.

HTC a mai lansat un produs interesant în afară de HTC U11 în această lună: HTC Link. Acesta este un headset VR compatibil doar cu noul telefon flagship şi este menit să concureze cu Samsung Gear VR sau terminalele Daydream.

Vestea proastă e că Link va sosi doar în Japonia pentru început. Avem şi veşti bune totuşi, pentru că acest headset este primul care suporta 6 grade de libertate a motion tracking-ului, ceea ce produsele rivale nu oferă încă. Totuşi viitoarele headset-uri Daydream ar putea avea această funcţionalitate activă. Cele "6 grade de libertate" reprezintă un concept cu referire la libertatea de mişcare a unui corp rigid în spaţiu tridimensional. Aveţi aici detalii.

HTC Link

E interesant faptul că HTC a evitat orice asocieri între Link şi HTC Vive, dar s-a asociat cu alt brand popular. E vorba de cel al filmului Ghost in the Shell, produs autentic japonez, deci de aici şi lansarea localizată. Cei care folosesc casca VR vor avea parte de o experienţă virtuala Ghost in the Shell, probabil asociata filmului cu Scarlett Johansson.

Pe lângă casca principală, fotografiile oficiale indica şi prezenţa unor controllere dar şi a unui senzor gen Kinect. Link VR are două ecrane integrate, cu diagonală de 3.6 inch şi rezoluţie de 1080 x 1200 pixeli, plus refresh rate de 90 Hz şi unghi de vizualizare de 110 grade. Vine şi cu baterie de 2800 mAh, port USB Type-C şi jack audio.

Nu m-ar mira sa vedem bundle-uri cu noul flagship

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×