HTC confirmă un eveniment pentru data de 2 noiembrie; Atunci ar putea debuta HTC U11 Plus

1.228 ori
<b>HTC confirmă un eveniment pentru data de 2 noiembrie; Atunci ar putea debuta HTC U11 Plus</b>În vreme ce toţi ochii presei sunt aţintiţi spre evenimentul Huawei Mate 10 de azi, HTC ne-a distras puţin atenţia confirmând un eveniment viitor. Compania taiwaneză a programat o conferinţă pentru data de 2 noiembrie, atunci când l-ar putea prezenta pe..

În vreme ce toţi ochii presei sunt aţintiţi spre evenimentul Huawei Mate 10 de azi, HTC ne-a distras puţin atenţia confirmând un eveniment viitor. Compania taiwaneză a programat o conferinţă pentru data de 2 noiembrie, atunci când l-ar putea prezenta pe HTC U11 Plus.

HTC confirmă un eveniment pentru data de 2 noiembrie; Atunci ar putea debuta HTC U11 Plus

HTC U11 Plus a fost deja certificat în China şi este acum cu un pas mai aproape de debut. Am văzut şi randări ale sale, etalând un design edge to edge (concept), pentru prima oară pe un model HTC. Ştim că ar trebui să fie un phablet cu diagonală de 5.99 inch, iar spatele din sticla ar trebui să fie leit HTC U11. Procesorul Snapdragon 835 e păstrat de la flagship şi sunt şanse să vedem 4 sau 6 GB RAM la interior, plus 64 sau 128 GB stocare, poate chiar mai mult. 

HTC U11 Plus

Funcţia Edge Sense e bătută în cuie, ca şi camera de 12 MP în spate şi 8 MP în faţă. Ecranul ne interesează pe noi în mod deosebit, prin prisma aspectului 18:9 şi a rezoluţiei Quad HD+. HTC U11 Plus ar trebui să vină pe negru sau argintiu şi nu e foarte clar cum vor încăpea difuzoarele BoomSound pe lângă ecranul cu muchii aşa înguste. Gurile rele spun că produsul se va vinde doar în China, cel puţin în prima fază.

Şi ca o notă personală, mă intrigă aceasta lansare, pentru că e fix de ziua mea. :D

Mulțumim pentru pont lui Drajneanu Gelu!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×