Andy Rubin oferă un nou teaser pentru smartphone-ul Essential, cu muchii aproape inexistente

2.219 ori
<b>Andy Rubin oferă un nou teaser pentru smartphone-ul Essential, cu muchii aproape inexistente</b>Andy Rubin, creatorul lui Android a părăsit Google cu ceva vreme în urmă, pentru a porni propriul proiect. Acesta s-a materializat sub forma companiei Essential Producs Inc, care pregăteşte un smartphone ce a primit deja un benchmark şi azi primeşte şi..

Andy Rubin, creatorul lui Android a părăsit Google cu ceva vreme în urmă, pentru a porni propriul proiect. Acesta s-a materializat sub forma companiei Essential Producs Inc, care pregăteşte un smartphone ce a primit deja un benchmark şi azi primeşte şi un teaser discret.

Andy a postat pe Twitter imaginea de mai jos, care pare să dezvăluie un terminal cu muchii foarte înguste, asemenea lui Xiaomi Mi MIX, sau poate chiar şi mai şi. Compania Essential se axează pe terminale high-end şi a strâns o finanţare impresionantă. Operatorul japonez Softbank a promis investiţii de 100 de milioane de dolari în startup, la o evaluare a companiei de 1 miliard de dolari.

Andy Rubin oferă un nou teaser pentru smartphone-ul Essential, cu muchii aproape inexistente

Noul handset se vrea a fi un rival pentru iPhone, iar compania din spatele său a făcut angajări de marcă, preluând oficiali de la compania Magic Leap. Aceasta era fondată în 2011 şi lucra la un display special montat pe cap cu ajutorul unei căşti şi care suprapunea imagine 3D peste cea percepută de utilizator. Compania valora 4.5 miliarde de dolari la ultima estimare.

La ultimele scăpări aflam că acest nou smartphone al lui Andy Rubin va avea încărcarea prin conector magnetic şi o variantă proprie de 3D Touch. Judecând după iconuri, pare să ruleze Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×