Huawei lansează laptop-ul Honor MagicBook: ultrabook de 14 inch cu procesoare Intel de generaţie a opta

1.014 ori
<b>Huawei lansează laptop-ul Honor MagicBook: ultrabook de 14 inch cu procesoare Intel de generaţie a opta</b>Pe lângă flagship-ul Honor 10 prezentat ieri, cei de la Huawei au introdus pe piață și laptop-ul Honor MagicBook, produs care își trage inspirația desigur de la MacBook. Avem de-a face cu un notebook de 14 inch ce vine într-o carcasă din

Huawei a profitat de evenimentul organizat cu ocazia lansării telefonului Honor 10 pentru a prezenta şi un nou laptop. E vorba despre ultrabookul Honor MagicBook, care apăruse în zvonuri în ultima săptămână. Avem detalii despre el mai jos.

Honor MagicBook

Cântăreşte doar 1.47 kilograme,  măsoară 15.8 mm în grosime si trebuie spus că seamănă cu un MacBook Air şi are cele mai noi procesoare Intel (generaţie a opta). Fabricat din aluminiu, terminalul vine cu un ecran de 14 inch, pe un corp potrivit unei diagonale de 13 inch. Optează pentru un panou IPS mat cu rezoluţie Full HD, contrast ratio de 800:1 şi luminozitate de 250 nits.

Honor MagicBook

Pe lângă procesoare precum Intel Core i5-8250u sau Core i7-8550u, terminalul mai vine cu 8 GB RAM şi stocare SSD de 256 GB. Ca GPU avem un NVIDIA MX150 cu 2 GB memorie. Răcirea se face printr-un heat pipe comun pentru CPU şi GPU, iar aerul rece este absorbit prin 3 mecanisme de ventilaţie şi expulzat sub formă de de aer cald. Honor MagicBook aduce şi o baterie de 57.4 Wh, care ar trebui să ofere în jur de 12 ore de autonomie.

Honor MagicBook

Se încarcă via port USB Type-C, ajungând la 70% în doar o oră. Are şi alte plusuri, precum cele 4 difuzoare cu tehnologie Dolby Atmos, microfoane duale, plus vine cu port HDMI, jack audio de 3.5 mm şi porturi USB 3.0 şi 2.0. Pentru extra securitate are un scanner de amprente integrat în dreaptă lângă tastatură. Timpul de boot ar fi de doar 7.6 secunde, iar preţul de bază este de 645 euro.

Modelul Core i7 ajunge la 735 euro, iar încă nu e foarte clar dacă produsul e doar pentru China sau ajunge şi la nivel global.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×