Huawei Honor 9 Lite are o scăpare de preţ, va sosi pe 21 decembrie

2.007 ori
<b>Huawei Honor 9 Lite are o scăpare de preţ, va sosi pe 21 decembrie</b>Cei de la Huawei nu au terminat cu lansările pe final de an și pregătesc debutul lui Honor 9 Lite se pare. Acest telefon are parte de un nou leak astăzi, moment în care aflăm la ce preț ar urma să fie comercializat pe piață și când se va

Ne aşteptăm ca Huawei Honor 9 Lite să debuteze odată cu ultimele evenimente Huawei, dar se pare că nu a fost gata la timp pentru debut odată cu Honor V10. Acum aflăm că Huawei Honor 9 Lite va sosi pe 21 decembrie şi avem şi preţul său.

Huawei Honor 9 Lite

Terminalul ar urma să fie o alternativă la Huawei Mate 10 Lite, una mai mică şi teoretic mai ieftină, tot cu cameră duală în spate. China Telecom a publicat deja preţurile şi anume 302 dolari pentru versiunea cu 4 GB RAM şi 32 GB stocare şi 362 dolari pentru modelul cu 64 GB stocare şi 4 GB RAM. Se pare că preţul e la fel ca şi cel plătit pentru Mate 10 Lite de 64 GB în China.

Huawei Honor 9 Lite

A apărut şi o invitaţie pentru un eveniment Huawei organizat pe 21 decembrie în China, probabil asociat tot acestui terminal. În privinţa specificaţiilor, avem deja detaliile oferite de TENAA cu câteva zile în urmă. E vorba despre un smartphone cu ecran de 5.65 inch 18:9, cu procesor Kirin 659 şi Android 8.0 Oreo la bord. Are o cameră duală cu senzori de 13 MP + 2 MP în spate şi o baterie de 3000 mAh. Există şi scanner de amprente în spate şi slot microSD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×