Huawei Honor 7A scapă sub formă de randare, cu preţ şi specificaţii la pachet

975 ori
<b>Huawei Honor 7A scapă sub formă de randare, cu preţ şi specificaţii la pachet</b>După marea lansare de mâine cei de la Huawei își vor relua obiceiul, acela de a lansa modele mid-range în număr cât mai mare pe piață. Unul dintre acestea va fi și Huawei Honor 7A, telefon care astăzi ni se prezintă sub formă de randare alături

La începutul acestei săptămâni Huawei a confirmat lansarea terminalului midrange Honor 7A pe 2 aprilie în China. Odată cu această confirmare a venit şi o scăpare, sub formă de randări, preţ şi specificaţii pentru acest terminal.

Honor 7A

Seria Honor 7 e deja destul de mare, dar nu strică un membru în plus, de dragul varietăţii. China Telecom a început să posteze teasere pentru acest device cunoscut ca Honor 7A. Ar trebui să coste în jur de 190 de euro şi să vină cu un ecran de 5.7 inch, cu rezoluţie de 1440 x 720 pixeli, plus celebrul aspect 18:9. Avem şi o cameră duală la bord, procesor Snapdragon 430, deci se bate în zona unui ZenFone 5 Lite sau Nokia 6 să zicem.

Huawei Honor 7A

Vine şi cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare, slot microSD şi ceea ce pare să fie un corp metalic. Huawei Honor 7A are o cameră principală de 13 MP + 2 MP, cu captură Bokeh la pachet. Va rula Android 8.0 Oreo, vine cu baterie de 3000 mAh şi măsoară 7.8 mm. Cântăreşte 150 de grame. Terminalul are scanner de amprente integrat în spate, recunoaştere facială, două sloturi SIM, şi vine cu EMUI 8.0 aplicat peste Oreo.

În față va avea o cameră de 8 megapixeli, iar pe partea de conectivitate avem 4G LTE, VoLTE, microUSB şi jack audio.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×