Huawei pregătește ochelari AR/VR pentru debut la IFA 2019; Aceștia tocmai au fost certificați

Autor:  | Publicat în:  Huawei 757 ori
<b>Huawei pregătește ochelari AR/VR pentru debut la IFA 2019; Aceștia tocmai au fost certificați</b>Era o perioadă cu aproximativ 6-7 ani în urmă când credeam că ochelarii AR vor lua complet locul telefoanelor mobile. Google Glass s-a dovedit a fi prea avansat pentru vremea lui și în același timp imperfect. Marile companii tech

Era o perioadă cu aproximativ 6-7 ani în urmă când credeam că ochelarii AR vor lua complet locul telefoanelor mobile. Google Glass s-a dovedit a fi prea avansat pentru vremea lui și în același timp imperfect. Marile companii tech au petrecut ultimii ani perfecționând conceptul, dar fără a lansa ceva concret. Acum aflăm că și Huawei vrea să își etaleze un as pe piața purtabilelor VR/AR.

Produsul ar putea sosi chiar la IFA 2019, conform surselor apropiate de companie. Deocamdată avem doar o certificare europeană pentru acești ochelari inteligenți. Am remarcat o tendința spre acea zonă la început de an, când Huawei anunța un parteneriat cu firma fashion Gentle Monster, cunoscută pentru ochelarii săi stilați.

Huawei ar dori să ofere ochelari inteligenți care să arate ca și cei normali. Se pare că produsul ar fi gata de debut comercial la IFA 2019, în septembrie. Chinezii au înregistrat pe 14 august la EUIPO numele de "Huawei VR Glass" și "Huawei AR Glass". 

Ambele acoperă "ochelari inteligenți, ceasuri inteligente, smartphone-uri, ochelari 3D și ochelari de vedere". Se zvonea de la început de an că Huawei ar pregăti ochelari AR, dotați cu asistent vocal, microfon, difuzoare și capacitatea de apelare. Ar fi certificați IP67 și încărcabili via wireless și USB-C.

Bateria de 2200 mAh rezolvă grijile legate de autonomie avute pe Google Glass. Aș paria că rulează Harmony OS...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×