Huawei şi LG colaborează în cadrul unui proiect Internet of Things, soluţiile narrow band sunt în dezvoltare

874 ori
<b>Huawei şi LG colaborează în cadrul unui proiect Internet of Things, soluţiile narrow band sunt în dezvoltare</b>Aflăm astăzii despre un parteneriat mai neobișnuit, unul încheiat între Huawei și LG pentru un proiect Internet of Things. Acesta include aportul companiilor Huawei Cellular şi a operatorului LG U+ ce vor opera pe piața NB-IoT (Narrow Band-IoT).

Huawei Cellular şi operatorul LG U+ (deţinut de LG) şi-au anunţat colaborarea în cadrul unui proiect de tip Internet of Things, axat pe soluţiile pentru companii de stat în prima fază. Cele două companii vor opera pe piaţa NB-IoT (Narrow Band-IoT), pe care vor să o inaugureze.

A fost deschis cu această ocazie laboratorul de cercetare şi dezvoltare NB-IoT Open Lab, care va pune la dispoziţie soluţiile dezvoltate diferiţilor parteneri. 100.000 de chipseturi NT-IoT şi module vor fi oferite gratuit partenerilor prin acest proiect. Modulele vor fi produse de către Huawei şi iniţial totul se va desfăşura în Coreea de Sud, în faza de test.

Terminale şi servicii comerciale folosind nouă tehnologie narrow band se vor lansa în aprilie 2017. Pe viitor ele vor avea un rol în administrarea utilităţilor, precum gaz, apă sau electricitate, tarifarea lor şi detectarea de defecţiuni. Una dintre primele acţiuni va fi citirea de la distanţă a contoarelor, eliminând munca unor angajaţi.

Evident securitatea va fi la un nivel de vârf, în astfel de puncte sensibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×