Turul Magazinelor #72: Kit de iarnă cu baterie externă care îţi porneşte maşina, walkie talkie şi camere de bicicletă

1.856 ori
<b>Turul Magazinelor #72: Kit de iarnă cu baterie externă care îţi porneşte maşina, walkie talkie şi camere de bicicletă</b>Este momentul pentru o nouă serie de recomandări din Turul Magazinelor, recomandări care astăzi se concentrează pe câteva gadget-uri și produse foarte utile mai ales acum în prag de iarnă. Printre acestea avem un kit de iarnă cu baterie externă ce

Pentru că e aproape iarna şi deja peste tot găsim Moş Crăciuni, sănii şi brăduţi, e momentul să ne echipăm şi cu gadgeturi ceva mai trăznite. De la o baterie externă care îţi porneşte maşina şi până la walkie talkie şi camere pentru biciclete, vă acoperim toate preferinţele. Bonus avem şi un monitor special de gaming ASUS la un preţ excelent. Hai să vedem care sunt noutăţile!

1. Acumulator extern Trust, 10000 mAh, starter maşina

Baterie externa

Ştiu, aţi mai văzut foarte multe baterii externe de 10.000 mAh, unele picând lejer şi sub 100 de lei, dar aceasta e o unitate specială. Disponibilă la eMAG.ro în stoc limitat, aceasta baterie costă 364 lei şi are o capacitate unică în rândul accesoriilor de genul: poate porni motocicleta sau automobilul cu bateria descărcată. Şi asta pentru că vine cu cabluri "jumper" la pachet şi are şi protecţie suplimentară la scurt circuit şi polaritate inversată.

Poate încărca telefoane pentru până la 42 de ore suplimentare şi tablete pentru 16 ore suplimentare, iar device-ul vine la pachet cu o casetă de transport durabilă şi o lanternă puternică cu funcţie SOS. Practic poate salva vieţi dacă rămâneţi blocaţi în zăpadă cu maşina.

2. Staţie radio emisie-recepţie walkie-talkie Midland G7 PRO

G7 Pro

Pentru cei care vor să se dea pe pârtie cu snowboard-ul sau schiurile şi se pierd de prieteni într-o zonă împădurită în care semnalul telefonic e slab, atunci acest walkie talkie e aur curat. Costă 399 lei la Flanco.ro şi e util şi pentru tiriștii care vor să comunice între ei în vamă, sau nu vor să cheltuie pe roaming pentru comunicare la mică distanță în străinătate.

Sunt multe cazuri în care e util un astfel de gadget, inclusiv pentru excursii, vânători sau pescuit. Acoperă 12 km în zona de munte şi 2 km în zona urbană.

3. Camera video sport TomTom Bandit adventure şi bike

TomTom

Avem şi două variante de camere video sport TomTom Bandit pentru voi, una de montat pe bicicletă şi altă pur şi simplu bună de ţinut în mână. Cea din urmă costă 1.399 lei la Flanco.ro şi vine cu editare simplă prin aplicaţia asociată telefonului mobil, via drag and drop. Are senzori de mişcare integraţi, ba chiar poate afişa date ale senzorilor conectaţi, precum viteza, forţa gravitaţională, puls sau altitudine.

Varianta Bandit Bike Packcostă 1649 lei la Flanco şi are aceleaşi funcţii, doar că vine cu mecanism de prindere la bicicletă. Suportă filmare 4K, filmează până la 3 ore în Full HD şi rezistă şi la apă în regim IPX7. Include şi lentile pentru scufundări şi suport pentru cască, deci practicanţii de sporturi extreme au toate motivele să facă o achiziţie.

4. Monitor LED Gaming ASUS VG245H, 24", Full HD, negru

Monitor Asus

În general monitoarele LED de gaming costă binişor peste 1000 sau 1200 lei, astfel că acest monitor de la ASUS de 24 inch la 899 lei la Media Galaxy e chilipir. Magazinul ar fi tăiat teoretic preţul la 50% şi chiar dacă nu e aşa şi l-a tăiat şi cu 20% tot e o reducere bună. Avem de-a face cu un monitor cu contrast de 100.000.000:1, rata de refresh de 75 Hz şi protecţie anti glare.

Are 2 difuzoare de 2W şi tehnologie TraceFree/GameVisual. E excelent pentru un LAN Party pe cinste

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×