Samsung Galaxy S6 apare în GFXBench cu Android 7.0 Nougat la bord; Testele continuă!

1.805 ori
<b>Samsung Galaxy S6 apare în GFXBench cu Android 7.0 Nougat la bord; Testele continuă!</b>În vreme ce Samsung Galaxy S7 și S7 Edge beneficiază chiar în acest moment de un program de testare beta a lui Android 7.0 Nougat, pentru S6 și S6 Edge încă nu este clar când va debuta un asemenea program. Astăzi însă descoperim un Galaxy S6 listat

Samsung s-ar afla în fazele finale ale testării lui Android 7.0 Nougat pe Galaxy S6 şi S6 Edge, iar dovezi au tot apărut în ultima vreme. Azi spre exemplu a apărut un Galaxy S6 cu Android Nougat în GFXBench şi detalii avem mai jos.

Samsung

De obicei când un astfel de device apare în baza de date a unui benchmark, asta înseamnă că se apropie şi lansarea release-ului via OTA. Evident, Galaxy S7 şi S7 Edge au prioritate la primirea lui Nougat, apoi urmează seria Galaxy S6 şi Galaxy Note 5. În acest moment Samsung desfăşoară un program beta pentru Android Nougat pe Galaxy S7 în diferite regiuni şi din păcate nu avem o dată clară a sosirii actualizării.

Nougat ar trebui să aducă funcţii precum Doze on the Go, zeci de noi emoji-uri, mod multi window, suport avansat Vulkan API, notificări personalizabile, Direct Reply din notificări şi reglaje pentru mărimi de iconuri şi text. În cel mai bun caz actualizările ar veni până la final de an, dar cred că e mai plauzibil să primim în 2017 în primele 2 luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×