Iată județele alese de către utilizatorii Orange pentru extinderea acoperirii 4G LTE în perioada următoare

1.974 ori
<b>Iată județele alese de către utilizatorii Orange pentru extinderea acoperirii 4G LTE în perioada următoare</b>În ultimele săptămâni operatorul Orange ne-a oferit posibilitatea de a vota în cadrul unui sondaj pentru a alege 10 județe în care să fie extinsă acoperirea 4G LTE. Astăzi aflăm și care sunt județele în care compania telecom va realiza extinderea rețelei

În ultimele săptămâni cei de la Orange au deschis și un vot prin intermediul aplicației 4G Fun Kit, clienții fiind rugați să aleagă județul în care să fie extinsă acoperirea 3G. Ei bine, în ordinea voturilor primele 10 județe indicate de către utilizatori sunt Iași, Cluj, Suceva, București/Ilfov, Bacău, Botoșani, Galați, Mureș, Argeș și Alba - județe în care Orange va începe lucrările pentru extinderea acoperirii 4G.

Top 10 judere pentru extindere 4G

Au fost înregistrate 25.851 voturi aici, iar operatorul ne aduce la cunoștiință totodată și faptul că 96% dintre utilizatorii Orange 4G sunt mulțumiți de experiența avută în utilizarea serviciilor. Yves Martin Chief, Marketing Office Orange România, a declarat următoarele: “Noi, în cadrul Orange, ne dorim să oferim clienților cea mai bună experiență de rețea din România și le ascultăm nevoile atunci când vine vorba de acoperirea rețelei. Această ediție a aplicației Orange 4G Fun Kit a avut rolul de a-i ajuta pe clienți să indice zonele în care lucrările de extindere a acoperirii 4G vor fi realizate cu prioritate."

Certificare Retea Orange

În prezent, Orange deține cea mai extinsă rețea 4G din România ce acoperă 96.5% din populația urbană și 74% din populația totală a țării. De asemenea, aceste noi rezultate obține ca urmare a testelor realizate prin aplicația Netograf a ANCOM, confirmă faptul că Orange a oferit la sfârșitul primului semestru al anului 2016, cele mai mari de viteze de download din țară atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirilor.

Orange va investi în continuare în menținerea calității înalte a serviciilor 4G, în situația unei adopții tot mai ridicate a serviciului din partea clienților, și totodată a creșterii de trafic. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×