Fotografiile şi linkurile nu vor mai conta la limitarea de caractere de pe Twitter

788 ori
<b>Fotografiile şi linkurile nu vor mai conta la limitarea de caractere de pe Twitter</b>În următoarele 2 săptămâni rețeaua de socializare Twitter ar putea primi un update mult așteptat de către utilizatori. Este vorba într-un fel sau altul despre o renunța a limitării de caractere incluse într-un Tweet. Astfel, link-urile nu se vor mai pune

Sunt sigur că aţi auzit de faptul că Twitter s-ar pregăti să scoată limita de 140 de caractere per tweet (infirmat de CEO în martie), iar azi aflăm detalii extra despre abordarea lor. La ora actuală o fotografie înseamnă 23 de caractere dintr-un tweet, dar pe viitor ar putea însemna... zero.

Mai mult decât atât, pe lângă fotografii, care nu vor mai fi luate în calcul la limita de caractere, nici linkurile nu se vor mai pune. Informaţia vine de la Bloomberg, care citează o persoană apropiată de Twitter. Schimbarea va surveni în următoarele 2 săptămâni, aparent, deşi deocamdată purtătorii de cuvânt Twitter refuză să confirme această decizie.

Motivul pentru care există limită de 140 de caractere pentru tweeturi este că atunci când a fost conceput Twitter, ideea era să trimiţi acele statususi via SMS. Un plus a fost momentul apariţiei serviciilor care scurtează linkuri, inclusiv cel automat de pe Twitter, T.co. ŞI imaginile apar ca linkuri, deci orice tweet cu o poză are de fapt limita de 117 caractere sau chiar mai puţin.

Cum vă suna această modificare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×