Camera lui Moto G4 Plus este testată de DxOmark; iată ce spun experții despre capabilitățile foto ale noului smartphone

1.484 ori
<b>Camera lui Moto G4 Plus este testată de DxOmark; iată ce spun experții despre capabilitățile foto ale noului smartphone</b>Celebra echipă DxOmark cunoscută pentru testele foto detaliate, ne prezintă astăzi recenzia lui Moto G4 Plus - telefon ce sosește la pachet cu un senzor foto de 16 megapixeli, cu deschidere f/2.0, bliț LED și telemetru laser pentru o focalizare mult mai

Cei de la DxOmark ne-au luat prin suprindere luna trecută când odată cu evenimentul de lansare global pentru HTC 10, erau publicate și rezultatele obținute de acest device după o sesiune serioasă de teste foto. Un lucru similar se întâmplă și astăzi, moment în care echipa de profesioniști își prezintă impresiile despre camera lui Moto G4 Plus.

Dacă încă nu știți, aflați că acest smartphone sosește la pachet cu o cameră foto de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser pentru focalizare și bliț LED. Printre funcțiile oferite avem auto-HDR, touch focus, detectare față, geo-tagging, dar și posibilitatea de realizare a fotografiilor în mod panoramă.

Revenim la testele DxOmark și descoperim că Moto G4 Plus a obținut rezultate încurajatoare - fiind vorba aici despre un model aflat în categoria mid-range. Telefonul obține 84 puncte, aflându-se astfel pe locul cu numărul 4 în topul DxOmark, alături de terminale ca iPhone 6s Plus, Nexus 6P și Moto Droid Turbo 2.

Un lucru pe care îl bănuiam, este acela că smartphone-ul se descurcă mai bine la capitolul fotografiere, decât filmare. Se remarcă din start sistemul de autofocus foarte rapid și precis, faptul că detaliile sunt păstrate chiar și în lumina puternică, dar și culorile vii obținute în fotografiile realizate afară.

Printre punctele negative se adaugă pierderea de detalii în cazul obiectelor aflate în umbră, dar și unele iregularități la folosirea modului HDR. Cu toate acestea, cel mai nou smartphone Moto i-a impresionat plăcut pe cei de la DxOmark, telefon care este disponibil în India la un preț de doar 224 dolari ~ 892 lei. 

Recenzia completă a celor de la DxOmark pentru Lenovo Moto G4 Plus, poate fi găsită aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×