MediaTek confirmă colaborarea cu Samsung în premieră; Un oficial chinez scapă porumbelul pe fondul unei întrebări legate de Note 7

Autor:  | Publicat în:  Samsung  MediaTek 1.302 ori
<b>MediaTek confirmă colaborarea cu Samsung în premieră; Un oficial chinez scapă porumbelul pe fondul unei întrebări legate de Note 7</b>Cu doar câteva ore în urmă aflam detaliile complete despre procesorul flagship al celor de la MediaTek şi anume Helio X30. Acum avem o descoperire şi mai importantă şi anume faptul că Samsung este unul dintre clienţii MediaTek.

Cu doar câteva ore în urmă aflam detaliile complete despre procesorul flagship al celor de la MediaTek şi anume Helio X30. Acum avem o descoperire şi mai importantă şi anume faptul că Samsung este unul dintre clienţii MediaTek. Confirmarea a venit chiar de la directorul MediaTek, Tsai Ming-kai, care întrebat de reporteri la un eveniment ce părere are despre problemele lui Note 7, a răspuns într-un mod interesant.

El a declarat că nu poate comenta pe seama produselor clienţilor săi, o ocazie ciudată de a afla că Sammy şi producătorul de chipset-uri colaborează. Sud coreenii folosesc de obicei procesoare Exynos sau Snapdragon, dar nu e exclus ca MediaTek să furnizeze vreo soluţie în zona de modemuri, poate produse de tip Internet of Things, sau eventual brevete...

Acelaşi oficial MediaTek a afirmat că producătorul de chipset-uri încearcă să obţină şi Apple drept client. MediaTek pare a fi pe cai mari, după ce a avut chipset-uri incluse şi pe terminale Sony, HTC şi alte altor mari producători, ca să nu mai vorbim de achiziţia unui pachet de acţiuni mare la MediaTek şi prezenţa chipset-urilor lor pe mai toate modelele de telefoane Android provenite de la brandurile chineze precum UMi, Elephone, Ulefone şi alţi jucători de rang secund sau terţ.

Se pare că 2017 ne va aduce telefoane entry level Samsung cu chipset-uri MediaTek, dacă e să ne luăm după aceste informații.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×