MediaTek confirmă colaborarea cu Samsung în premieră; Un oficial chinez scapă porumbelul pe fondul unei întrebări legate de Note 7

1.369 ori
<b>MediaTek confirmă colaborarea cu Samsung în premieră; Un oficial chinez scapă porumbelul pe fondul unei întrebări legate de Note 7</b>Cu doar câteva ore în urmă aflam detaliile complete despre procesorul flagship al celor de la MediaTek şi anume Helio X30. Acum avem o descoperire şi mai importantă şi anume faptul că Samsung este unul dintre clienţii MediaTek.

Cu doar câteva ore în urmă aflam detaliile complete despre procesorul flagship al celor de la MediaTek şi anume Helio X30. Acum avem o descoperire şi mai importantă şi anume faptul că Samsung este unul dintre clienţii MediaTek. Confirmarea a venit chiar de la directorul MediaTek, Tsai Ming-kai, care întrebat de reporteri la un eveniment ce părere are despre problemele lui Note 7, a răspuns într-un mod interesant.

El a declarat că nu poate comenta pe seama produselor clienţilor săi, o ocazie ciudată de a afla că Sammy şi producătorul de chipset-uri colaborează. Sud coreenii folosesc de obicei procesoare Exynos sau Snapdragon, dar nu e exclus ca MediaTek să furnizeze vreo soluţie în zona de modemuri, poate produse de tip Internet of Things, sau eventual brevete...

Acelaşi oficial MediaTek a afirmat că producătorul de chipset-uri încearcă să obţină şi Apple drept client. MediaTek pare a fi pe cai mari, după ce a avut chipset-uri incluse şi pe terminale Sony, HTC şi alte altor mari producători, ca să nu mai vorbim de achiziţia unui pachet de acţiuni mare la MediaTek şi prezenţa chipset-urilor lor pe mai toate modelele de telefoane Android provenite de la brandurile chineze precum UMi, Elephone, Ulefone şi alţi jucători de rang secund sau terţ.

Se pare că 2017 ne va aduce telefoane entry level Samsung cu chipset-uri MediaTek, dacă e să ne luăm după aceste informații.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×