Snapchat pregăteşte o pereche de ochelari smart cu un design foarte şic; Tocmai au fost fotografiaţi si ar urma să se numească Spectacles

965 ori
<b>Snapchat pregăteşte o pereche de ochelari smart cu un design foarte şic; Tocmai au fost fotografiaţi si ar urma să se numească Spectacles</b>Dacă Google Glass e într-un etern standby şi aparent ni s-ar pregăti o versiune 2.0 ceva mai capabilă, sunt câteva companii care au in dezvoltare alternative la ochelarii smart Google totuşi. Pe lista se află şi Snapchat..

Dacă Google Glass e într-un etern standby şi aparent ni s-ar pregăti o versiune 2.0 ceva mai capabilă, sunt câteva companii care au in dezvoltare alternative la ochelarii smart Google totuşi. Pe listă se află şi Snapchat aparent, dacă ne luăm după imaginea de mai jos, ce prezintă o pereche de ochelari şic ai companiei.

Se pare că e vorba despre o pereche de ochelari smart cu o cameră video integrată, semnalată de acel inel auriu din colţul accesoriului. Imaginile au fost descoperite într-un clip video promoţional pentru acest produs neanunţat încă. Cumva clipul a ajuns la Business Insider, care a luat la întrebări Snapchat. Compania a pus în acţiune un "copyright takedown" şi apoi a dispărut şi clipul de pe YouTube.

Snapchat pregăteşte o pereche de ochelari smart cu un design foarte şic; Tocmai au fost fotografiaţi si ar urma să se numească Spectacles

Practic, ar fi confirmat astfel autenticitatea accesoriului. Se pare că numele Spectacles a fost ales pentru acest produs şi atunci când se realizează captura video un inel de LED-uri se va ilumina pentru a semnala acest lucru. Aflăm şi că utilizatorul va putea vedea ce a filmat pe un terminal mobil apoi. Nu e prima scăpare de genul, pentru că CEO-ul Snapchat, Evan Spiegel a fost surprins cu câteva luni în urma purtând un prototip de Spectacles în fotografii ale paparazzilor.

În 2014 Snapchat cumpărase o companie care realiza tehnologie de genul pentru 15 milioane de dolari şi tot ce rămâne de făcut acum e să aşteptăm o lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×