Un nou ceas sau brățară Samsung apare sub forma unui brevet, cu gesturi complexe de control

977 ori
<b>Un nou ceas sau brățară Samsung apare sub forma unui brevet, cu gesturi complexe de control</b>în ultimele săptămâni v-am oferit unul sau două reviewuri de ceasuri Samsung și exact când credeam că sud coreenii se vor mulțumi cu 3 modele în 2014, iată că apar dovezi cu privire la noi terminale purtabile. A apărut un brevet care face...

în ultimele săptămâni v-am oferit unul sau două reviewuri de ceasuri Samsung și exact când credeam că sud coreenii se vor mulțumi cu 3 modele în 2014, iată că apar dovezi cu privire la noi terminale purtabile. A apărut un brevet care face referire la acest nou device, cu un design ce aduce mult cu cel al lui Moto 360.

Unele documente asociate acestui brevet au legătură cu gesturile de control pentru funcțiile acestui produs. Printre gesturi se număra o mișcare a degetelor în fața unui senzor special aflat pe cureaua acestui ceas. Se pare că acest smartwatch suporta și pairing cu un telefon sau cu o tabletă, ceea ce înseamnă că nu e vorba de acel model Samsung care a ajuns recent în presă, cel care poate funcționa și fără telefon asociat și poate efectua apeluri singur.

Un nou ceas sau brățara Samsung apare sub forma unui brevet, cu gesturi complexe de control

Ce leagă acel ceas de sine stătător și acest model? Designul, care pare destul de similar. Din câte văd noul smartwatch va oferi și gesturi destul de complexe pentru controlarea funcțiilor sale și încă nu e clar dacă acesta e un model Tizen sau unul bazat pe Android Wear.

Un nou ceas sau brățara Samsung apare sub forma unui brevet, cu gesturi complexe de control
Un nou ceas sau brățara Samsung apare sub forma unui brevet, cu gesturi complexe de control

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×