Vernee Apollo Lite se încarcă de la 0 la 54% în doar 30 minute grație tehnologiei PumpExpress 3.0

824 ori
<b>Vernee Apollo Lite se încarcă de la 0 la 54% în doar 30 minute grație tehnologiei PumpExpress 3.0</b>Telefonul Vernee Apollo Lite va fi livrat către clienții ce au plasat o precomandă începând din data de 10 iulie, un dispozitiv cu dotări high-end și design pe măsură. Acest dispozitiv beneficiază și de o baterie de 3000 mAh alături de tehnologia PumpExpr

Așa cum ne-au anunțat de curând cei de la Vernee, începând cu data de 10 iulie se va da startul livrărilor de terminale Apollo Lite către clienții ce au plasat o precomandă până în acest moment. Telefonul despre care vă vorbim beneficiază de dotări high-end, iar în plus și de un design atractiv ce implică folosirea unei carcase unibody din metal și a unui panou frontal acoperit cu sticlă 2.5D pentru o experiență de utilizare mai plăcută.

Test incarcare Vernee Apollo Lite

Printre componentele regăsite la interiorul acestui corp metalic avem și bateria de 3180 mAh - unitate care ajutată de tehnologia MediaTek PumpExpress 3.0 se poate încărca de la 0 la 54% într-un interval de doar 30 minute. Pentru a ne demonstra acest lucru, cei de la Vernee au pus la cale un test de încărcare pe care îl puteți privi și voi prin intermediul clipului video de mai jos.

Tot de aici aflăm că bateria telefonului se va încărca complet în 74 minute - timp foarte bun ținând cont că avem de-a face cu un telefon al cărui preț este de doar 229.99 dolari. Vă reamintim că acesta vine cu display Full HD de 5.5 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X20 tactat la o frecvență de 2.3 GHz și cu 4 GB memorie RAM.

Avem 32 GB spațiu de stocare flash, un slot microSD alături și o cameră foto principală de 16 megapixeli ce poate realiza captură video la rezoluție 4K Ultra HD. În cazul în care nu ați aflat, cei de la Vernee desfășoară în această perioadă și o campanie de vânzări flash, promoție ce vă poate aduce telefonul la un preț de 200 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×