Microsoft Surface Laptop 2 debutează oficial cu procesoare Intel Core (Gen8) și 16 GB RAM

1.458 ori
<b>Microsoft Surface Laptop 2 debutează oficial cu procesoare Intel Core (Gen8) și 16 GB RAM</b>Cel mai nou produs din seria Surface se numește Microsoft Surface Laptop 2, dispozitiv proaspăt introdus în cadrul unui eveniment de presă ce aduce la pachet procesoare Intel Core din generația a 8-a și până la 16 GB de memorie RAM

În cadrul unui eveniment de presă special cei de la Microsoft au prezentat noi produse hardware, printre acestea numărându-se și Microsoft Surface Laptop 2 - un dispozitiv ce se livrează cu procesoare Intel Core din generația a 8-a, cu extra RAM la pachet și cu un preț mai mic de pornire. Avem și o culoare nouă, fiind vorba despre o nuanță de negru ce adoptă un finisaj mat foarte arătos pe acest dispozitiv.

Microsoft Surface Laptop 2

Primim în cazul de față un ecran tactil de 13.5 inch cu rezoluție de 2256 x 1504 pixeli și grație noilor procesoare, Microsoft promite o creștere a performanței cu până la 85% la comparația cu modelul anterior. În varianta de bază costă 999 dolari și se livrează cu 8 GB de RAM, procesor Intel Core i5 (Gen.8), 128 GB de stocare SSD și cu Windows 10 Home Preinstalat.

În funcție de necesități se pot alege configurații cu procesoare Intel Core i7 (Gen8) și cu 256, 512 sau 1 TB de stocare SSD. Nu avem parte de plăci grafice pe acest laptop, astfel că trebuie să ne mulțumim cu soluțiile UHD Graphics 620. Noul laptop promite până la 14.5 ore de autonomie în regim de playback video continuu și în materie de conectivitate avem un singur port USB 3.0 și unul Mini DisplayPort. 

Livrările încep din 16 octombrie pe piața din SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×