Microsoft lansează căștile wireless Surface Headphones cu anulare a zgomotului de fundal și Cortana la bord

1.282 ori
<b>Microsoft lansează căștile wireless Surface Headphones cu anulare a zgomotului de fundal și Cortana la bord</b>Pe lângă PC-uri cei de la Microsoft au anunțat astăzi și o pereche de căști on-ear din seria Surface care se remarcă prin materialele premium folosite și prin faptul că aduc asistentul vocal Cortana la pachet. Aceste căști vor fi vândute

În afară de PC-uri, laptop-uri și tablete cei de la Microsoft au prezentat astăzi și un produs neașteptat - o pereche de căști numită SurfaceHeadphones care aparent se află în pregătire de mai bine de 3 ani. Aceste căști sunt de tip on-ear și marele avantaj în cazul de față este reprezentat de prezența asistentului vocal Cortana la bord fix cum Google Assistant se afla pe căștile Pixel Buds anul trecut.

Surface Headphones

Din datele pe care le aflăm căștile Microsoft Surface oferă sistem activ de anulare a zgomotului de fundal pe 13 nivele, fiind prezente aici 4 microfoane dedicate. Se oferă drivere audio de 40 mm, cât și conectivitate Bluetooth pentru conectarea la PC-uri sau smartphone-uri, fiind compatibile inclusiv iPhone-urile. 

Frecvența de răspuns este cuprinsă între 20 Hz și 20kHz, iar bateria de la interior ne promite până la 15 ore de playback audio în mod wireless prin Bluetooth. Căștile au și un cablu la pachet cu conector 3.5 mm, iar în zona de interacțiune avem buton power, buton mute, rotiță pentru ajustarea volumului în dreapta, respectiv o rotiță pentru anularea zgomotului de fundal în stânga.

Aceste căști cântăresc 290 grame și o funcție interesantă este cea de Auto Pause atunci când dăm căștile jos, respectiv Resume la punerea lor înapoi pe urechi. Căștile debutează comercial în decembrie la prețul de 350 dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×