MWC 2019: SanDisk anunţă cardul microSD de 1 TB, împreună cu Micron

997 ori
<b>MWC 2019: SanDisk anunţă cardul microSD de 1 TB, împreună cu Micron</b>Pentru că niciodată nu putem avea destulă stocare pe telefoanele noastre, mai ales că mai nou editam fişiere RAW pe ele, SanDisk şi Micron au anunţat împreună un nou card microSD, cu capacitatea de 1 TB.

Pentru că niciodată nu putem avea destulă stocare pe telefoanele noastre, mai ales că mai nou editam fişiere RAW pe ele, SanDisk şi Micron au anunţat împreună un nou card microSD, cu capacitatea de 1 TB.

Fiecare companie a anunţat propria versiune de stocare externă şi e vorba aici despre modele UHS-I microSDXC. Au debutat la Mobile World 2019 şi sunt ideale dacă vrei să iei cu tine luni întregi de filmări 4K. Dintre cele două carduri noi, SanDisk se laudă că ar avea un avantaj la capitolul performanţă, promiţând viteze de citire de până la 160 MB/s, faţă de cele de 100 MB/s de de la Micron.

MWC 2019: SanDisk anunţă cardul microSD de 1 TB, împreună cu Micron

Totuşi Micron compensează cu viteza de scriere de 95 MB/s, în vreme ce SanDisk are doar 90 MB/s. Cardul companiei deţinute de Western Digital va sosi în aprilie de la suma de 449.99 dolari, asta în condiţiile în care un card de 512 GB costă 199.99 dolari de la aceeaşi companie. Micron nu are încă preţ pentru produsul său, dar ştim că va sosi în trimestrul 2. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×