Samsung Galaxy Note 10 va sosi cu 4 camere în spate, conform unor surse apropiate de Samsung

1.319 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10 va sosi cu 4 camere în spate, conform unor surse apropiate de Samsung</b>Chiar dacă în aceste zile vorbim mai mult despre Galaxy S10 şi Galaxy Fold, e ceva loc în feed-ul nostru de ştiri şi pentru Samsung Galaxy Note 10. El este următorul pas în evoluţia flagship-urilor Samsung şi e aşteptat de abia prin august-septembrie.

Chiar dacă în aceste zile vorbim mai mult despre Galaxy S10 şi Galaxy Fold, e ceva loc în feed-ul nostru de ştiri şi pentru Samsung Galaxy Note 10. El este următorul pas în evoluţia flagship-urilor Samsung şi e aşteptat de abia prin august - septembrie. Până atunci aflăm primele detalii despre camera sa.

"Note 10" încă nu este un nume bătut în cuie, iar sursele celor de la Sammobile, din cadrul Samsung afirmă că terminalul va avea un sistem quad camera în spate. Terminalul va avea deci 4 camere în spate, după modelul lui Samsung Galaxy S10 5G. Ar avea numele de cod SM-N975F în acest moment şi sunt şanse mari să vină cu 5G direct din varianta standard.

Mai toate variantele de Note au numele de cod care se termină cu "0", dar acesta se termină cu "5", un indiciu posibil legat de suportul 5G. Aşteptăm un ecran de 6.4, 6.5 sau poate chiar 6.7 inch, cu decupaj pentru una sau două camere selfie, un procesor Exynos 9820 sau Snapdragon 855 şi stocare foarte generoasă. Probabil pornim de la 8 GB RAM şi ajungem la 12 GB şi aici.

Cât despre cele 4 camere, mă aştept la un lineup previzibil: camera standard (wide), camera tele (zoom optic 2X, poate chiar 3x), camera pentru adâncime sau ToF şi camera ultra wide. Ceea ce vedeţi mai sus este doar un concept evident. Să vedem şi cum va evolua stylus-ul, care ar putea primi noi funcţii de tip telecomandă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×