MWC 2019: Ericsson doreşte ca UE să rezolve problemele cu 5G şi politicile aferente

733 ori
<b>MWC 2019: Ericsson doreşte ca UE să rezolve problemele cu 5G şi politicile aferente</b>Ericsson a avut o conferinţă la MWC 2019, acolo unde s-a discutat despre inovaţie tehnologică, 5G, dar şi despre faptul că unele măsuri UE încetinesc progresul. CEO-ul Ericsson, Borje Ekholm a solicitat că UE să îşi schimbe politicile.

Ericsson a avut o conferinţă la MWC 2019, acolo unde s-a discutat despre inovaţie tehnologică, 5G, dar şi despre faptul că unele măsuri UE încetinesc progresul. CEO-ul Ericsson, Borje Ekholm a solicitat că UE să îşi schimbe politicile.

Europa riscă să rămână în urmă dacă nu umblă la costurile spectrului, la reglementările severe şi durata lungă a procesului de licenţiere. Ekholm consideră că Europa ar putea rămâne în urma Statelor Unite şi Asiei la implementarea 5G. Asta deşi operatorii de telefonie au deja acces la tehnologie şi au început implementarea şi testele.

Progresul ar fi blocat de taxe prea mari şi reglementări prea dure. În plus, multe dintre provocările epocii 4G nu sunt rezolvate încă. Sunt țări din UE care încă vorbesc de acoperire de 60%, în vreme ce America de Nord are 90-95%. Oficialul Ericsson a refuzat să discute despre problemele Huawei sau despre securitatea naţională.

A avertizat cu privire la legislaţia care ar putea aduce teste în plus de securitate ale reţelei, care vor încetini lansarea 5G. Ekholm a vorbit despre importanţa cercetării şi dezvoltării, în care Ericsson investeşte 17% din banii obţinuţi din vânzări anual. Compania vrea să "revoluţioneze viitorul antenelor" şi a ajuns deja la echipamente de mărimea unei cutii de chibrituri.

În laboratoare sunt şi antene mici şi flexibile, atât de mici că pot fi lipite cu bandă adezivă, ca nişte fâşiuţe. Ele vor asigura acoperirea pentru stadioane, depozite sau fabrici, zone cu interior vast şi greu de acoperit de semnal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×