Nokia va lansa un televizor cu Android TV şi ecran de 55 inch 4K chiar luna viitoare

1.494 ori
<b>Nokia va lansa un televizor cu Android TV şi ecran de 55 inch 4K chiar luna viitoare</b>Nokia e gata să intre pe piaţa televizoarelor inteligente şi ar putea face asta în următoarea lună. Azi aflăm că noul lor TV va avea o diagonală de 55 inch şi rezoluţie 4K şi mai descoperim şi alte detalii despre acest proiect

Nokia e gata să intre pe piaţa televizoarelor inteligente şi ar putea face asta în următoarea lună. Azi aflăm că noul lor TV va avea o diagonală de 55 inch şi rezoluţie 4K şi mai descoperim şi alte detalii despre acest proiect.

În primul rând Nokia nu e la primul proiect de gen, pentru că a mai produs televizoare în anii '90. Am văzut chiar şi în România aşa ceva. Totuşi în mileniul 3 nu prea a mai făcut asta. Acum revine pe această piaţă printr-un parteneriat cu "Amazon-ul Indiei", retailerul Flipkart. Primele smart TV-uri Nokia debutează în India în decembrie şi includ un model de 55 inch 4K, cu Android TV şi suport Play Store.

Mi se pare interesant că Nokia a ales aceeaşi rută ca şi Motorola, care a intrat pe piaţa smart TV tot printr-un parteneriat cu o firmă din India. Din păcate nu ştim mare lucru despre televizorul Nokia, în afară de diagonală, rezoluţie şi sistem de operare. Mai aflasem şi că va avea acustică JBL, iar surse din India afirma că vom vedea şi o tehnologie Intelligent Dimming care oferă contrast sporit, negru mai adânc şi o calitate mai bună a imaginii.

Vom găsi şi aplicaţii preinstalate la bord, precum Netflix, Prime Video şi altele de gen. Debutul televizorului va avea loc la început de luna decembrie şi preţul ar trebui să fie competitiv, chiar şi faţă de OnePlus TV, Xiaomi Mi TV şi Motorola TV. Mă aştept şi la WiFi, Ethernet, suport HDR şi multe porturi HDMI. Nu exclud să vedem şi alte diagonale şi modele mai ieftine FHD.

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×