Nokia 7.2 prezentat în noi randări de huse: cameră circulară și corp subțire

979 ori
<b>Nokia 7.2 prezentat în noi randări de huse: cameră circulară și corp subțire </b>HMD Global are planuri mari pentru IFA 2019, acolo unde am auzit că ar aduce telefoanele Nokia 8.2 / Nokia 9.1 Pureview, Nokia 6.2 și Nokia 7.2. Acesta din urmă tocmai și-a făcut apariția în noi randări, pe care le disecăm mai jos

HMD Global are planuri mari pentru IFA 2019, acolo unde am auzit că ar aduce telefoanele Nokia 8.2 / Nokia 9.1 Pureview, Nokia 6.2 și Nokia 7.2. Acesta din urmă tocmai și-a făcut apariția în noi randări, pe care le disecăm mai jos. Avem de-a face cu un smartphone cu corp subțire și cu o cameră circulară în spate. Din ce am înțeles și Nokia 6.2 va adopta un design destul de asemănător.

Nokia 7.2

Vedem o cameră triplă în spate, sub care se află un cititor de amprente cu dimensiuni generoase. Nokia 7.2 are un ecran edge to edge, vine fără jack audio și are portul USB Type-C și jack-ul audio în zonă inferioară.  Același model apărea în GeekBench cu 6 GB RAM, Android Pie și un procesor Snapdragon 710 tactat la 1.84 GHz.

Nokia 7.2

Ecranul este unul de 6.2 inch Full HD+ și are un breton picătură, deși din anumite unghiuri pare că am avea o cameră selfie decupată în ecran. Mai știm că Nokia 7.2 are o cameră principală de 48 MP, plus o cameră wide angle și fie una Bokeh, fie una telephoto.  Se speculează și un debut în această lună, nu neapărat la IFA 2019, dar nu avem certitudini în acest moment.

Ce știm sigur e că HMD are un eveniment programat pentru 6 septembrie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×