Honor V30 Pro primeşte un nou clip promoţional, care ne prezintă zona frontală a telefonului cu 2 camere selfie

589 ori
<b>Honor V30 Pro primeşte un nou clip promoţional, care ne prezintă zona frontală a telefonului cu 2 camere selfie</b>După ceva ezitări şi scăpări legate de un debut la început de noiembrie, Honor V30 a fost până la urmă confirmat pentru debut pe 26 noiembrie în China. Noul venit, practic un flagship al gamei Honor a tot primit teasere, iar cel mai

După ceva ezitări şi scăpări legate de un debut la început de noiembrie, Honor V30 a fost până la urmă confirmat pentru debut pe 26 noiembrie în China. Noul venit, practic un flagship al gamei Honor a tot primit teasere, iar cel mai nou este clipul promo de aici.

În acest teaser video apare actorul chinez Huang Jingyu, prezentându-şi programul său zilnic de star. Îl vedem la filmări, concerte şi pregătindu-se de o sesiune de box. La secunda 7 apare pentru scurt timp telefonul cel nou, Honor V30 şi apoi şi promisiunea suportului 5G. Observăm că există două orificii în ecran pentru camera selfie de această dată. Trebuie menţionat şi că predecesorul său, Honor View 20 a fost primul telefon cu acest tip de decupaj, premieră disputată cu Galaxy A8s, la nivel de câteva ore.

Honor V30 ar trebui să vină cu o cameră triplă în spate, care include un senzor de 60 sau 64 MP. Probabil că mai primim şi o cameră ultra wide şi una telephoto. Ar urma să existe şi o variantă Pro, pe lângă Honor V30 cel standard, care să treacă la o cameră quad. Scăpările au indicat şi sosirea unei baterii de 4200 mAh cu încărcare la 40W. Ambele telefoane vor avea procesor Kirin 990, iar Honor V30 va avea o singură cameră selfie decupată în ecranul LCD, în vreme ce Honor V30 Pro are două în ecranul său OLED.

Am mai descoperit în ultimele ore şi că va exista o versiune specială Aston Martin, cu procesor Kirin 990 şi dotări high end. Ar trebui să avem la bord şi o baterie de 4200 mAh şi 8 sau 12 GB RAM. Mai avem şi alte teasere Honor V30 mai jos, iar recent am aflat că telefonul va sosi şi în Europa.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×