Orange oferă internet nelimitat în weekend la încheierea unui nou abonament, sau înnoirea unui contract existent; avem și reduceri atractive!

2.027 ori
<b>Orange oferă internet nelimitat în weekend la încheierea unui nou abonament, sau înnoirea unui contract existent; avem și reduceri atractive!</b>În perioada 8 septembrie - 14 octombrie, utilizatorii ce vor încheia un nou abonament Orange sau prelungi un contract deja existent vor beneficia atât de reduceri speciale la telefoane, tablete și accesorii, dar și de internet nelimitat în weekend. Oferta

Cei de la Orange România au dat startul de curând unei noi oferte speciale pentru acei clienți ce aleg abonarea sau reînnoirea contractului deja existent. Astfel, în perioada 8 septembrie - 14 octombrie, cei care aplică pentru una din cele 2 opțiuni mai sus prezentate vor beneficia de internet nelimitat în weekend și de reduceri speciale la numeroase telefoane, tablete și accesorii din portofoliu.

OfertaOrange

Aflați că internetul nelimitat 4G în fiecare weekend se acordă în situația în care decideți activarea unui abonament nou Orange ME de cel puțin 14 euro, sau Orange Net de minim 12 euro din oferta curentă pe 24 luni. De asemenea, acest beneficiu este acordat și acelor clienți ce au deja un abonament activ și aplică pentru o prelungire pentru o perioadă de 24 luni, alegând un abonament Orange Me de cel puțin 14 euro, sau Orange Net de minim 12 euro din oferta actuală. 

Cât despre telefoanele, tabletele și accesorile la rducere - acestea pot fi achiziționate în fiecare weekend, de vineri până duminică prin intermediul magazinului online Orange alături de un abonament Orange Me sau Orange Net pe 2 ani. Reducerea este în valoare de 20% la accesorii, iar de aici puteți consulta lista acestor produse. Pe site-ul orange.ro găsiți și alte informații utile despre campania în desfășurare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×