Gionee M6 şi M6 Plus primesc premii pentru "cea mai bună securitate de pe mobil", în ediţia 2016 din China

1.162 ori
<b>Gionee M6 şi M6 Plus primesc premii pentru "cea mai bună securitate de pe mobil", în ediţia 2016 din China</b>Din câte descoperim astăzi, se pare că în China există o decernare de premii pentru "cea mai bună securitate de pe mobil" - premii ce anul acesta au fost acordate smartphone-urilor Gionee M6 și Gionee M6 Plus. Aceste două dispozitive au fost lansate de

Aparent în China există o decernare de premii pentru "cea mai bună securitate de pe mobil" şi în acest an câştigătorii sunt cei de la Gionee. Dacă vă amintiţi, luna trecută, Gionee prezenta telefoanele M6 şi M6 Plus, care mizau pe baterii mari, dar şi pe criptare şi securitate sporită.

Gionee

Pentru prima oară de când activează în zona smartphone, Gionee oferea pe aceste modele un chip de criptare şi securitate, care stoca datele importante de pe device şi era imposibil de hackuit. Ca urmare Gionee M6 şi M6 Plus au primit premiul mai sus menţionat. El a fost acordat în cadrul China Information Security Conference 2016, iar la eveniment au participat experţi din domeniul securităţii din Guvern, Finanţe, Cloud Computing şi alte ramuri ale industriei.

Terminalele se remarcă prin bateria de 5000 mAh a lui M6 sau 6020 mAh a lui M6 Plus, nu doar prin acele chipuri speciale. Securitatea e o nişă bună de exploatat acum, cu modele ca BlackBerry DTek 50 pe piaţă, având funcţii similare cu cele Gionee, dar ulterior infectat de Quadrooter, deci până la urmă nu atât de inexpugnabil pe cât părea. Aşteptam să vedem şi variante integrate local ale acestor modele M6 de la Allview.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×