Orange România pregătește lansarea unui serviciu de mobile banking și testarea tehnologiei 5G în următorii ani

827 ori
<b>Orange România pregătește lansarea unui serviciu de mobile banking și testarea tehnologiei 5G în următorii ani</b>Se pare că grupul Orange are planuri mari pentru România, francezii pregătind atât testarea serviciului de internet 5G, dar și lansarea unui serviciu de mobile banking. Toate aceste detalii sosesc din partea lui Gervais Pellisier, CEO adjunct al

Dacă ieri aflam detalii despre planurile pe care RCS & RDS le are pentru piața românească, iată că astăzi descoperim și ce lucruri ne pregătesc francezii de la Orange pentru perioada următoare. Detalii sosesc chiar din partea lui Gervais Pellisier, CEO adjunct al grupului Orange, acesta dezvăluind faptul că investițiile vor continua cu scopul de a menține compania drept lider pe piața locală telecom.

Operatorul tocmai ce a lansat serviciul Orange Money pentru transfer și plăți via smartphone, iar în 2017 sau cel mai târziu la începutul anului 2018 va debuta și un serviciu de mobile banking. Nici partea de conținut nu este lăsată deoparte, francezii urmând a lua în calcul și posibilitatea de lansarea a unui canal TV de divertisment pe viitor. 

De asemenea, CEO-ul adjunct al grupului Orange a declarat că România se va afla printre primele țări care vor face trecerea la tehnologia 5G, până în 2019 urmând a exista cel puțin un oraș care va fi acoperit cu servicii 5G. Motivul pentru care operatorul dorește să lanseze asemenea servicii pe plan local ține de apetitul românilor pentru tehnologie, țară în care Orange a vândut cele mai multe dispozitive IoT și purtabile.

Un alt motiv al fi acela că România este o țară suficient de mică pentru a desfășura teste. Este de așteptat ca tehnologia 5G să ne aducă viteze de acces la internet mobil de până la 1.000 mai mari decât viteza medie actuală pe 4G. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×