Vodafone oferă reduceri la telefoane odată cu reînnoirea sau încheierea unui abonament nou

2.513 ori
<b>Vodafone oferă reduceri la telefoane odată cu reînnoirea sau încheierea unui abonament nou</b>Prin intermediul unei comunicat de presă ajuns &icirc;n inbox-ul nostru, aflăm despre o campanie de reduceri desfășurată de către Vodafone. Mai precis, &icirc;n perioada 3 - 20 august, orice client care decide să aplice pentru un abonament nou, sau...

Prin intermediul unei comunicat de presă ajuns în inbox-ul nostru, aflăm despre o campanie de reduceri desfășurată de către Vodafone. Mai precis, în perioada 3 - 20 august, orice client care decide să aplice pentru un abonament nou, sau pentru reînnoirea celui actual, va beneficia de reduceri speciale la telefoanele mobile.

Un smartphone al cărui preț scade considerabil, este LG G4 în varianta cu spate din plastic de culoare gri. Acest model costă acum 48 euro (preț vechi 148 euro), împreună cu abonamentul RED 49 ce necesită plata lunară a unei taxe de 49 euro.

Samsung Galaxy Core Prime

De asemenea, în oferta promoțională Vodafone sunt prezente și terminale mai accesibile, cum este cazul lui Samsung Galaxy Core Prime, device cu display TFT de 4.5 inch, procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, slot microSD și conectivitate 4G LTE. Acesta costă 29 euro la abonamentul Smart 15.

Alte device-uri din oferta promoțională pot fi regăsite aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×