Platforma Office.com primește un update menit să faciliteze accesul la documentele utilizate în mod frecvent

922 ori
<b>Platforma Office.com primește un update menit să faciliteze accesul la documentele utilizate în mod frecvent</b>Cei de la Microsoft anunță astăzi faptul că platforma office.com ce permite editarea și crearea de documente din suita Office în mod online, primește un update menit să ofere un acces mai ușor la acele aplicații și documente folosite frecvent

Platforma office.com ne oferă posibilitatea de a crea și edita online documente din suita Office, ba chiar și lucra la acestea împreună cu alte persoane în timp real. Microsoft anunță astăzi lansarea unui update adus acestei platforme, actualizare ce a început a fi distribuită din cursul acestei luni și care va continua și în 2017.

Office

Avem parte de noi funcții ce sunt menite să ne ofere un acces mai ușor la aplicațiile și documentele recent văzute sau deschise în mod frecvent. După cum puteți vedea și în imaginea de mai sus, pe baza gradului de utilizare, aplicațiile Office vor fi afișate în ordinea importanței. 

Office

Printre alte noutăți aduse se numără abilitatea de a vedea evenimente viitoare, respectiv integrarea cu Skype for Business ce ne va permite să realizăm un apel cu doar un click. De acum vom putea crea, vizualiza și completa task-uri Outlook direct de pe office.com.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×