Google Home ar urma să primească suport multi user, răspunzând la comenzile a multipli utilizatori

731 ori
<b>Google Home ar urma să primească suport multi user, răspunzând la comenzile a multipli utilizatori</b>Boxa inteligentă Google Home este pe cale să primească un update serios în perioada următoare, fiind vorba despre implementarea suportului multi-user. Asta înseamnă că boxa va putea răspunde la solicitările venite din partea mai multor persoane și nu

Trendul difuzoarelor smart cu asistenţi virtuali la pachet continuă şi dacă în curând vedem şi un astfel de gadget cu Cortana la bord, în continuare cel mai popular este Google Home. Ei bine azi aflăm că dispozitivul e pe cale să primească o actualizare, care îi va permite să răspundă la comenzi de la multipli utilizatori.

Până acum ar fi trebuit ca fiecare persoană dintr-o casă să aibă câte un Amazon Echo sau Google Home, dacă dorea ca el să fie personalizat la perfecţie, în funcţie de nevoile sau preferinţele sale. Acum Google Home şi aplicaţia asociată de pe mobil includ şi o funcţie ce permite controlul de la multipli utilizatori. Deocamdată nu toată lumea a primit această funcţie, deci mai avem de aşteptat.

Fiecare utilizator are câte un profil, cu preferinţe, setări, căutări anterioare, gusturi la muzică şi un program zilnic bine definit. De aici şi importanța personalizării recomandărilor şi răspunsurilor pentru fiecare persoană. Google Home va înţelege când utilizatori diferiţi îl folosesc şi va răspunde ca atare. Mingea e în terenul Amazon acum şi aşteptam să vedem dacă oferă o funcţie similară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×