Procesorul Qualcomm Snapdragon 850 apare în primele benchmark-uri, e gata să ajungă pe noi laptopuri Always Connected

2.560 ori
<b>Procesorul Qualcomm Snapdragon 850 apare în primele benchmark-uri, e gata să ajungă pe noi laptopuri Always Connected</b>Descoperim astăzi și primele benchmark-uri asociate procesorului flagship Qualcomm Snapdragon 850, o soluție ce va ajunge pe laptop-uri Always Connected. Din detaliile dezvăluite aici se pare că soluția pregătit de către gigantul american

Qualcomm anunţa platforma Snapdragon 850 la începutul verii şi poziţiona drept viitoarea generaţie de CPU-uri care vor ajunge pe laptopuri Always Connected cu Windows 10 S. Va fi şi punctul de pornire pentru Snapdragon 855, chipsetul de la interiorul lui Galaxy S10, LG G8 şi alte flagshipuri de la anul. Acum aflăm că Snapdragon 850 a apărut în primele benchmarkuri.

Snapdragon 850

Snapdragon 850 ar trebui să aducă un upgrade de performanţă de 30% faţă de Snapdragon 835 spre exemplu. Totuşi benchmark-urile apărute pentru noua platformă indică faptul că acest SoC ar putea să nu livreze chiar performanța promisă. GeekBench menţionează un terminal Lenovo încă necunoscut şi nelansat şi îl compară cu ASUS NovaGo, care venea cu generaţia trecută de CPU.

Observăm că ecartul lui Snapdragon 850 nu e chiar aşa mare cum ne-am fi aşteptat. Cea mai mare diferenţă este în zona single core, acolo unde Lenovo obţine un scor de 2263 puncte, cu 25% mai bun decât cel de 1802 puncte al lui NovaGo. Pe de altă parte în multi core distanţa e foarte mica, cu 6947 puncte pentru Snapdragon 850 şi 6475 pentru chipsetul precedent.

E drept că e vorba doar de prototipuri aici, deci nu putem să tragem concluzii încă. Aşteptam acum să scape şi Snapdragon 855 pentru a îl compara cu Kirin 980.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×