Nokia 7 Plus premiat de EISA 2018 cu o distincţie similară cu cea acordată de Mobilissimo.ro

4.504 ori
<b>Nokia 7 Plus premiat de EISA 2018 cu o distincţie similară cu cea acordată de Mobilissimo.ro</b>Suntem informați astăzi de faptul că smartphone-ul Nokia 7 Plus tocmai ce a fost premiat de EISA drept cel mai bun telefon mid-range al anului, o titulatură pe care i-o acordam și noi la vremea realizării recenziei. Acum se ajunge la o premiere

Se pare că nu am numit degeaba Nokia 7 Plus drept "cel mai bun telefon midrange din 2018" când l-am testat. Părerea este împărtăşită şi de către autoritatea EISA, care a acordat premiul cu acelaşi nume acestui telefon. Aflaţi detalii mai jos.

Nokia 7 Plus este câştigător al Premiilor EISA 2018 la capitolul Consumer Smartphone. EISA este Asociaţia de Experţi în Imagistica şi Sunet, iar juriul este reprezentat de experţi independenţi din toate ţările de pe glob. 55 dintre cele mai cunoscute review şi site-uri de specialitate (tech) se pronunţă cu privire la aceste distincţii. Nokia 7 Plus a fost lăudat pentru design, performanţă, dar şi capacitatea sa la capitolul optică.

Totul a fost făcut prin teste comparative cu terminalele concurente. Acest smartphone are şi avantajul opticii Zeiss şi al unui setup de cameră duală, care include un senzor de 12 MP împreună cu unul de 13 MP, cu zoom optic 2X. Pentru selfie avem o cameră de 16 MP, la rândul său cu optică Zeiss. Şi ecranul de 6 inch Full HD+ a fost apreciat pentru luminozitate şi contrast.

Personal pe mine m-a uimit cel mai mult acest telefon la capitolul zoom, dar a fost şi plăcut de mânuit şi privit, mulţumită acelor accente pe nuanţa "Cupru". Nu neg că şi bateria e bună, filmează binişor şi are şi un ecran solid. Practic singurul său neajuns ar fi captura Bokeh. Cu 4 luni rămase din 2018 e greu de crezut că îl va întrece alt midrange pe acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×