Qualcomm Snapdragon 2500 este un nou procesor pentru ceasurile inteligente destinate copiilor

1.067 ori
<b>Qualcomm Snapdragon 2500 este un nou procesor pentru ceasurile inteligente destinate copiilor</b>Pe lângă noile procesoare Snapdragon 632, Snapdragon 429 și Snapdragon 439, astăzi cei de la Qualcomm au dezvăluit și cipset-ul Snapdragon 2500 destinat smartwatch-urilor pentru copii. Acesta oferă o arhitectură

Nu ştiu dacă aţi remarcat în ultima vreme un trend de a realiza gadget-uri pentru cei mici. Fie că e vorba despre roboti-caine, ceasuri sau brăţări inteligente, copiii primesc tot mai multe gadgeturi. Acum a apărut un procesor Qualcomm Snapdragon 2500, proaspăt lansat şi destinat pentru purtabilele celor mici.

Qualcomm a avut treabă azi, anunţând şi procesoare entry level şi midrange noi pentru telefoane: Snapdragon 632, Snapdragon 429 şi 439. Cât despre Qualcomm Snapdragon Wear 2500, acesta soseşte în cadrul unei platforme de purtabile. Noul setup vine cu 4 core-uri Cortex A7 şi modem X5. Qualcomm subliniază în comunicatul oficial de presă îmbunătăţirea cu 14% a vieţii bateriei acestei platforme faţă de cea Snapdragon 2100.

Secretul este un nou PMIC care reduce consumul de curent atunci când procesorul se află în mod Sleep. Noile amplificatoare de energie cresc eficiența de consum cu 20%. Noul sistem de livrare a energiei este cu 38% mai mic decât cel precedent. E inedit faptul că pachetul hardware livrat de Qualcomm, acel BSP (Board Support Package) nu vine direct cu Android Wear, ci cu o versiune optimizată de Android O.

Aceasta a primit optimizări software extra la nivel de power management şi se împacă bine cu cei 512 MB RAM. Snapdragon Wear 2500 este în faza de sampling, iar Huawei ar fi prima companie care va aduce pe piaţă un ceas inteligent pentru cei mici, cu această platformă la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×