Noi informaţii despre procesorul Qualcomm Snapdragon 8150 apar online; Ar putea sosi pe Meizu 16S

956 ori
<b>Noi informaţii despre procesorul Qualcomm Snapdragon 8150 apar online; Ar putea sosi pe Meizu 16S</b>Acum că cei de la Samsung și-au prezentat oficial noul procesor flagship ce va sosi în 2019 pe modelul Galaxy S10, este momentul ca și cei de la Qualcomm să dea replica. Așteptăm cu mare interes lansarea soluției Snapdragon 8150

După ce am văzut benchmark-uri ale procesorului Qualcomm Snapdragon 8150 şi am aflat că se regăseşte pe terminalul pliabil FlexPai, acum descoperim alte câteva detalii despre acelaşi chipset. Se pare că ar urma să fie inclus şi pe telefonul Meizu 16S.

Informaţiile cele noi vin de la o publicaţie din China, care scrie că noul CPU este bazat pe procesul de 7 nm, iar Meizu 16S este succesorul lui Meizu 16. Acela a fost unul dintre cele mai ieftine telefoane cu procesor Snapdragon 845 la interior. Cât despre sursa chineză, ea afirmă că Snapdragon 8150 va sosi cu 4 core-uri ARM Cortex A76 de generaţie nouă, împreună 4 core-uri Cortex A55.

"Pastila" semiconductor din circuitul integrat va măsura 12.4 x 12.4 mm, iar procesorul va fi anunţat oficial în decembrie. Acest CPU va avea jumătate din core-uri tactate la 2.6 GHz şi alte 4 la 1.7 GHz. La ultima apariţie în GeekBench, procesorul Snapdragon cel nou obţinea scoruri la nivel de Apple A11 şi clar sub Apple A12 de pe iPhone-urile cele noi.

Evident vorbim despre prototipuri, iar varianta finală va fi mult mai puternică. Având în vedere ca proaspăt anunţatul Exynos 9820 suportă filmare 4K slow motion şi chiar filmare 8K, dar şi 5 camere, sunt curios cu ce plusează Qualcomm la optică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×