Reduceri de până la 80%: Altex da startul la Noaptea Devoratorilor de preţuri azi la ora 20:00

1.670 ori
<b>Reduceri de până la 80%: Altex da startul la Noaptea Devoratorilor de preţuri azi la ora 20:00</b>Dacă ne apropiem de echinocţiu atunci e momentul să trecem peste astenia de primăvară cu c&acirc;teva reduceri. Altex a pregătit &icirc;ncă o Noapte a Devoratotrilor de preţuri, care va debuta astăzi la ora 20:00. &nbsp; Reduerile vor ajunge...

Dacă ne apropiem de echinocţiu atunci e momentul să trecem peste astenia de primăvară cu câteva reduceri. Altex a pregătit încă o Noapte a Devoratotrilor de preţuri, care va debuta astăzi la ora 20:00.

Reduerile vor ajunge până la 80% şi se aplica numai pe altex.ro şi numai în această noapte. Dacă vă înscrieţi aici veţi putea afla ofertele înaintea tuturor, deci veţi avea un mic avantaj, ştiind ce doriţi să cumpăraţi înainte să se epuizeze stocul. Din ce văd pe site-ul acestui retailer preţurile sale pentru modele iPhone 6 sunt destul de bune şi Galaxy Alpha deja are parte de reduceri.

Şi un iPad Air la 1599 lei sună bine acum, dar şi mai bine dacă preţul se va mai reduce la noapte. În plus, din câte ştiu de la colegul Alex, posesor de PlayStation 4, Altex este printre puţinele locuri unde poţi găsi reîncărcări cu credit pentru contul PlayStation Plus, în cazul în care vreţi să cumpăraţi jocuri online. Puteți accesa oferta Altex de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×