CEO-ul Vodafone România e convins că tot mai mulţi români vor renunţa la televiziunea prin cablu, optând pentru serviciile video online

1.322 ori
<b>CEO-ul Vodafone România e convins că tot mai mulţi români vor renunţa la televiziunea prin cablu, optând pentru serviciile video online</b>Zilele televiziunii prin cablu sunt demult apuse pentru mulți utilizatori, și asta pentru că la îndemâna noastră sosesc aplicațiile dedicate ce ne permit vizionarea de conținut video on-demand - modalitate mult mai facilă de a urmări conținutul dorit.

Cred că 70% dintre cei pe care îi cunosc pot declara cu uşurinţă că nu se uită la televizor, preferând servicii video on demand sau cinematograful, pentru filme sau seriale. Trendul este confirmat de către CEO-ul Vodafone România, Ravinder Takkar, care a declarat recent că tot mai mulţi români vor renunţa la televiziunea prin cablu.

Românii vor renunţa la cablu în favoarea serviciilor video online, aparent, iar avantajele sunt preţul mai convenabil, dar şi gama foarte variată de conţinuturi. Aceste declaraţii vin în contextul parteneriatului Vodafone cu Netflix şi al aplicaţiei 4GTV+, care oferă acces la canale TV, filme, seriale şi alte producţii. Comportamentul utilizatorilor cu vârste sub 35 de ani dă tonul în acest segment, se pare.

Serviciul video on demand de la Vodafone e disponibil pe tablete şi telefoane Android începând din această săptămână, necesitând abonamentele companiei de la RED 19 în sus. Reţineţi şi că utilizatorii Vodafone au acces gratuit la Netflix timp de 3 luni, urmând apoi să plătească direct pe factură şi acest serviciu. Aplicaţia 4GTV+ oferă acces la 20 de canale TV, muzica prin Zonga, conţinuturi HBO GO şi producţii Disney.

Pe viitor varietatea va creşte şi vom vedea şi noi canale TV, ba chiar şi conţinuturi din zona vloggingului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×