Vodafone România oferă bonusuri de 10.000 MB de date atât utilizatorilor pre-pay, cât și prietenilor lor; iată detalii despre campanie!

1.931 ori
<b>Vodafone România oferă bonusuri de 10.000 MB de date atât utilizatorilor pre-pay, cât și prietenilor lor; iată detalii despre campanie!</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Vodafone România tocmai ce au dat startul unei noi campanii promoționale prin care utilizatorii de cartele pre-pay beneficiază de 10.000 MB internet, dar și de alți 10.000 MB pe care îi pot dărui unei persoane dragi

Vodafone România continuă să vină în întâmpinarea clienților actuali cât și a celor noi cu fel și fel de promoții ce aduc extra-beneficii la pachet. Oferta despre care aflăm astăzi poartă sloganul 'Ai puterea să dăruiești internetul' - și este vorba despre o campanie ce este destinată exclusiv utilizatorilor de cartele pre-pay care activează o extraopțiune de voce și date în această iarnă.

Mai precis, vom beneficia de un bonus de 10.000 MB de date, dar și de alți 10.000 MB de date pe care îi putem oferi unei persoane dragi drept cadou. Una dintre extraopțiunile pe care le putem activa, este cea de 6 euro care include 2000 MB de date, 200 minute internaționale, cât și 1.500 unități care pot fi utilizate pentru trafic de date, apeluri sau chiar pentru SMS-uri naționale.

Pe deasupra, se adaugă la pachetul de beneficii și cei 10 GB trafic de date. Odată activată o asemenea extraopțiune (cea de 7 euro), ne vom putea bucura și de o valabilitate extinsă de 5 săptămâni - un lucru foarte bun de luat în seamă. Detalii extra despre campanie puteți afla de pe site-ul vodafone.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×