Telefonul flagship cu clapetă de la Samsung, "Veyron" primeşte certificarea FCC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 748 ori
<b>Telefonul flagship cu clapetă de la Samsung, "Veyron" primeşte certificarea FCC</b>Smartphone-urile cu clapetă încă sunt la mare căutare prin Asia, motiv pentru care Samsung pregătește lansarea unui asemenea dispozitiv - unul cu dotări de flagship. Este vorba despre modelul cunoscut sub numele de cod Veyron, telefon care astăzi este

Samsung lucrează la un nou telefon cu clapetă, de această dată un model high end, care a mai apărut în scăpări sub numele de cod Veyron. Terminalul ar putea fi unul şi acelaşi cu modelul SM-W2017, care a tot apărut pe web recent. Ei bine, nou venitul a primit şi certificare FCC azi.

Conform ultimelor scăpări, acest handset ar avea muchii uşor curbate ale zonei frontale şi un spate ce aduce cu al lui Galaxy S7. Noul venit are şi scanner de amprente în spate de această dată şi un senzor pentru puls în aceeaşi zonă. Primim NFC şi Samsung Pay, dar şansele sunt mari ca acest produs să fie menit doar pentru piaţa din China.

Aşteptăm ca la bord să se afle un ecran Super AMOLED de 4.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi 4 GB RAM, dar şi 64 GB stocare şi port USB Type C, deci nu e de joacă cu acest model. În spate ar trebui să găsim o cameră de 12 megapixeli, cu PDAF şi tehnologie Dual Pixel, dar şi captură video 4K, iar în față avem o cameră de 5 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×