Vodafone România își extinde acoperirea internațională a serviciilor de roaming 4G la peste 100 țări

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 930 ori
<b>Vodafone România își extinde acoperirea internațională a serviciilor de roaming 4G la peste 100 țări </b>Operatorul Vodafone România ne anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre faptul că acoperirea roaming 4G a fost extinsă la peste 100 țări. Serviciile de roaming 4G sunt acum accesibile și clienților români ce plănuiesc să călătoarească

Prin intermediul unui comunicat de presă, operatorul Vodafone România ne anunță despre faptul că începând din luna decembrie a fost extinsă acoperirea internațională a serviciilor de roaming 4G la peste 100 țări. Serviciile de roaming 4G sunt acum accesibile și clienților români ce au în plan să călătorească în țări precum Bahamas, Bolivia, Bulgaria, Cipru, Costa Rica, Ecuador, Honduras, Insula Man, Insulele Feroe, Iran, Jamaica, Mongolia, Pakistan, Republica Molodva, Slovaica și Tanzania.

Vodafone Roaming

Ravinder Takker, CEO-ul și președintele Vodafone România, a declarat că prin depășirea acestui prag de 100 țări în care se oferă acoperire roaming 4G, se consolidează poziția de lider în furnziarea serviciilor de roaming. Clienții ce călătoresc în străinătate beneficiază de servicii mobile 4G de calitate cu acoperire mai mare și au parte de conexiuni de mare viteză pentru streaming video/auiu și navigare web.

Pentru a beneficia de acces la serviciul de roaming 4G, utilizatorii trebuie să aibă serviciul 4G activ, să se afle într-o zonă cu acoperire 4G, să dețină un terminal și un SIM compatibil 4G și să aibă un abonament sau o extraopțiune 4G. Nu în ultimul rând, este necesară activarea serviciilor roaming cu cel puțin 24 ore înainte de plecarea din țară. Lista celor peste 100 țări în care Vodafone România oferă acoperire pentru serviciile roaming 4G poate fi consultată de aici!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×