Sony anunţă o ediţie specială de player Walkman, căşti şi difuzor cu ocazia lansării jocului Final Fantasy XV

898 ori
<b>Sony anunţă o ediţie specială de player Walkman, căşti şi difuzor cu ocazia lansării jocului Final Fantasy XV</b>Cu ocazia lansării jocului Final Fantasy XV pe care fanii seriei îl așteaptă de mai bine de 10 ani, compania japoneză Sony a prezentat o ediție specială a player-ului Walkman ce păstrează tematica din acest joc. Produsul

Sunt sigur că până şi cei care nu s-au jucat niciodată vreun joc Square Enix au auzit de seria Final Fantasy. Astăzi e o zi istorică pentru această serie, pentru că se lansează jocul Final Fantasy XV, la care se lucrează de mai bine de 10 ani şi odată cu sosirea sa vin pe piaţă şi gadgeturi asociate fenomenului. Sony ne oferă un Walkman, căşti şi difuzor în ediţie limitată.

Sony Final Fantasy XV Walkman

Ele vor fi evident disponibile doar în Japonia şi hai să vedem ce e aşa special la ele. Playerul media Walkman A-Series Final Fantasy XV Edition costă în jur de 300 de dolari şi va fi pus în vânzare astăzi odată cu sosirea jocului. Oferă 16 GB stocare, playback Hi-Res şi vine cu artwork Final Fantasy de tip pixelart inscripţionat pe spate.

 Walkman A-Series Final Fantasy XV Edition

Iconurile din meniul sau sunt preluate din joc de asemenea. Apoi avem o pereche de căşti Sony MDR-100A la suma de 220 dolari, cu branding FF XV aplicat evident. Pachetul de noutăţi e completat de difuzorul Bluetooth SRS-HG1, care costă 260 de dolari. Difuzorul are un design minimalist şi e inspirat de casetofonul maşinii de lux în care rulează adolescenţii ce sunt personaje principale în Final Fantasy XV.

Final Fantasy XV Edition

Nu e deloc exclus ca fenomenul să cuprindă şi seria Xperia şi să vedem şi ediţii speciale de smartphone-uri Sony Final Fantasy. Din păcate şansele sunt de 99.99% să rămână doar în Japonia. Pentru curiosi jocul debutează pe PC, PS4 si Xbox One și costă începand de la 229 lei pe PlayStation 4.

Final Fantasy XV Edition

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×