Apple ar avea în jur de 10 prototipuri iPhone 8 în teste, inclusiv un model cu ecran curbat; Un astfel de smartphone ar putea debuta la anul

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.573 ori
<b>Apple ar avea în jur de 10 prototipuri iPhone 8 în teste, inclusiv un model cu ecran curbat; Un astfel de smartphone ar putea debuta la anul</b>Direct prin intermediul unui raport marca Wall Street Journal aflăm faptul că Apple are avea la ora actuală în jur de 10 prototipuri de modele iPhone 8 în teste, printre acestea numărându-se și o versiune cu display curbat. Acum nu se știe care va fi

Săptămâna începe în forţă, când vine vorba de informaţii despre iPhone 8. Se pare că Apple ar avea în jur de 10 prototipuri iPhone 8 în teste, inclusiv unul cu ecran curbat. Informaţia vine de la Wall Street Journal, care elaborează pe seama subiectului, afirmând şi ca un iPhone 8 cu ecran curbat ar putea debuta la anul.

Nu e prima oară când auzim că viitorul iPhone ar putea sosi cu un ecran curbat OLED şi cu siguranţă nici ultima oară. Apple ar fi solicitat partenerilor săi să îşi crească producţia de panouri OLED subţiri şi să pună la dispoziţie "ecrane prototip cu rezoluţie mai bună decât cele Samsung". E bizară în special ultima parte a cerinţei, pentru că Samsung are deja panouri curbate OLED Quad HD şi ne îndoim că Apple ar vrea să treacă la 4K.

Poate Apple doreşte o rezoluţie specială, undeva între Quad HD şi 4K, dar acest lucru rămâne speculaţie deocamdată. Deja iPhone 6, 6s și 7 aveau rezolutii atipice, deci se poate. Ce e sigur e ca măcar o parte dintre panouri va proveni de la Samsung Display, ceea ce nu ar trebui să ne mire, pentru că Samsung rămâne un furnizor important de componente pentru Apple.

Recent am văzut că şi Sharp şi JDI fac pregătiri pentru a intra în forţă în zona OLED, ajutând Apple cu producţia. Unele firme ajung să cheltuiască chiar miliarde de dolari și își riscă intregul viitor, doar pentru a intra în parteneriat cu Apple, deci iPhone 8 va fi vital și pentru parteneri.

Revenind la materialul WSJ, ideea celor 10 prototipuri aflate în teste acum arată că Apple înţelege perfect că trebuie să vină cu ceva special la anul, când se aniversează 10 ani de existenţă a lui iPhone. Minţile luminate de la Cupertino au înţeles probabil şi că iPhone 7 e văzut că un iPhone 6Ss şi că în întreaga zonă smartphone nu prea au mai fost inovaţii în ultimii ani.

Dacă apare un iPhone 8 cu ecran curbat la anul, aşteptaţi-vă la un preţ cu adevărat premium, poate sărind în zona lui Huawei Mate 9 Porsche Design, de ce nu? Panourile curbate OLED costă mai mult decât cele iPS LCD plate, asta e sigur. Ecranele OLED continuă să evolueze şi reuşitele sau eşecurile furnizorilor Apple când vine vorba de aceste componente ar putea decide în sfârşit lupta OLED - LCD în următorii ani... Pariez pe OLED!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×