Sony pregătește o conferință de presă pentru data de 4 ianuarie în cadrul târgului CES 2017

975 ori
<b>Sony pregătește o conferință de presă pentru data de 4 ianuarie în cadrul târgului CES 2017</b>Descoperim astăzi faptul că japonezii de la Sony au pregătită o conferință de presă pentru ziua de 4 ianuarie, eveniment ce va avea loc în cadrul târgului de tehnologie CES 2017 din Las Vegas. Aparent, producătorul de smartphone-uri are pregătite pentru

Începutul lui 2017 ne va aduce două dintre cele mai importante târguri tech ale anului, primul de pe listă fiind CES - show ce are loc în Las Vegas în perioada 5 - 7 ianuarie. Cei de la Sony pregătesc o conferință de presă pe data de 4 ianuarie, așadar cu doar o zi înainte ca agitația din jurul standurilor să înceapă oficial.

Sony

Această informație ne este dezvăluită chiar de către producătorul japonez prin intermediul blogului oficial, aici fiind menționat faptul că evenimentul este programat pentru 4 ianuarie la ora 5:00 AM PST ~ adică ora 3 dimineața în România următoarea zi. Este posibil ca aici să fie prezentate acele modele cu numele de cod G3121 și G3112 despre care aflam detalii în urmă cu ceva timp.

Desigur, japonezii ne vor încânta privirile și cu noi televizoare 4K curbate sau de ce nu modele 8K și nu ar fi exclus să vedem noi playere audio, aparate foto și camere video. Evenimentul va fi transmis live în cazul în care doriți să descoperiți în timp real noutățile prezentate de către Sony. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×