Telekom România oferă 1 TB stocare în cloud fără costuri suplimentare pentru clienţii companii, via OneDrive

815 ori
<b>Telekom România oferă 1 TB stocare în cloud fără costuri suplimentare pentru clienţii companii, via OneDrive</b>Telekom Rom&acirc;nia a anunţat astăzi o ofertă exclusivă, &icirc;n premieră pe piaţa locală, cu accentul pe segmentul business. Astfel, toate ofertele operatorului care includ Internet fix vor include şi serviciul OneDrive for Business de la...

Telekom România a anunţat astăzi o ofertă exclusivă, în premieră pe piaţa locală, cu accentul pe segmentul business. Astfel, toate ofertele operatorului care includ Internet fix vor include şi serviciul OneDrive for Business de la Microsoft, fără tarife extra.

Pe lângă spaţiul de stocare în cloud de 1 TB, disponibil companiilor prin serviciul OneDrive for Business, va exista şi posibilitatea de accesare online a aplicaţiilor Word, Excel şi PowerPoint, de pe orice dispozitiv. Pentru această ofertă. Telekom România a colaborat cu Microsoft România. Începând cu 2 aprilie 2015, abonamentele Net Business de la Telekom România pentru clienţii noi vor include şi OneDrive for Business.

Oferta se aplică pe întreaga perioadă contractuală, fără costuri extra. Serviciile Net Business pot fi contractate în diferite variante, începând de la preţul de 8.9 euro pe lună, fără TVA. Telekom România mai are in ofertă şi servicii Internet fix cu pachete integrate de servicii fix-mobil, cu tableta şi smartphone incluse, dar şi pachete IT Manager, cu Internet inclus şi echipamente IT disponibile în rate, dar şi multe altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×