Xiaomi Redmi 2A, smartphone-ul de 97$ este testat în AnTuTU; iată ce rezultate se obțin

808 ori
<b>Xiaomi Redmi 2A, smartphone-ul de 97$ este testat în AnTuTU; iată ce rezultate se obțin</b>Acum c&acirc;teva zile odată cu aniversarea de 5 ani a companiei Xiaomi, au fost lansate o serie de produse printre care se numără și smartphone-ul Redmi 2A, telefon ce este comercializat pentru un preț de doar 97$. Pentru păstrarea unui preț...

Acum câteva zile odată cu aniversarea de 5 ani a companiei Xiaomi, au fost lansate o serie de produse printre care se numără și smartphone-ul Redmi 2A, telefon ce este comercializat pentru un preț de doar 97$. Pentru păstrarea unui preț scăzut, Xiaomi s-a folosit de un procesor low-end numit Leadcore L1860C.

Astăzi, telefonul în cauză este testat în AnTuTu, aplicație în cadrul căreia obține un punctaj de 23.251 puncte. În comparație, un device similar cu procesor MediaTek MT6732 obține un scor de peste 30.000 puncte.

Totuși, având în vedere faptul că la interior primim un display HD de 4.7 inch, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli, noul telefon al celor de la Xiaomi poate reprezenta o variantă de buget foarte bună. Acest produs beneficiază totodată și de sistemul de operare Android 5.0 Lollipop împreună cu interfața MIUI 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×