Tesla Model X are buguri serioase, blocaje ale portierelor şi distorsiuni ale imaginii prin acoperişul de sticlă

1.223 ori
<b>Tesla Model X are buguri serioase, blocaje ale portierelor şi distorsiuni ale imaginii prin acoperişul de sticlă</b>Tesla Motors este compania ce a reușit să câștige un nivel mare de apreciere din partea publicului, și asta în special datorit automobilului electric numit Model S. Cu toate acestea, se pare că nici în ograda companiei americane lucrurile nu sunt prea roz

În fiecare zi auzim de geniul lui Elon Musk şi de cât de bune sunt automobilele Tesla, dar evident ele nu sunt perfecte. Echivalentul lui iPhone 4 "Antennagate" pare a se desfăşura în aceste zile la Tesla, protagonistul fiind automobilul Model X.

Problemele nu sunt unele de fineţe sau de detalii, ci chiar serioase: portiere care nu se închid sau nu se deschid şi deformarea imaginii privite prin acoperişul din sticlă. Mai mult decât atât, cu câteva zile în urma Tesla retrăgea 2700 de unităţi Model X pentru a rezolva o problemă cu centurile de siguranţă de pe al treilea rând de scaune.

Acest SUV cu preţ de 138.000 de dolari a primit şi critici pe site-ul Consumer Reports, unde utilizatorul Michael Karpf de 75 de ani scria că uşile de tip "falcon wing" refuza să se închidă şi senzorii de proximitate nu au detectat o "încălecare" a mecanismului, iar portiera a fost lovită în mers. Şi sistemul de infotainment ar fi avut parte de blocaje.

Wall Street Journal scrie că o serie de posesori Model X au fost dezamăgiţi de defecţiuni, iar printre ei se număra şi o persoană care pur şi simplu nu a putut intra în maşină, pentru că portierele nu se deschideau. Un alt client scria pe Twitter că i se activează frâna de urgenţă când merge în marşarier. Purtătorii de cuvânt Tesla afirma că problemele nu sunt răspândite şi că lucrează împreună cu posesorii pentru a le eradica.

Să fie acesta începutul sfârşitului pentru aura de produse fără cusur Tesla?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×