Motorola Moto E apare Într-o serie completă de imagini cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială

1.235 ori
<b>Motorola Moto E apare Într-o serie completă de imagini cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială</b>Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, iată că Motorola Moto E ajunge pe web într-o nouă&nbsp;serie de imagini ce scot la iveală o mulțime de carcase colorate. Vă reamintesc totodată că am avut&nbsp;ocazia să aruncăm o privire...

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială, iată că Motorola Moto E ajunge pe web într-o nouă serie de imagini ce scot la iveală o mulțime de carcase colorate. Vă reamintesc totodată că am avut ocazia să aruncăm o privire asupra unei imagini comparative - într-un articol precedent, între Moto E și Motorola Moto G, device de buget lansat anul trecut.

Potrivit ultimelor zvonuri, se pare că Moto E va fi un device foarte accesibil, device al cărui preț se va situa în jurul sumei de 100$. Lansare oficială a acestui model va avea loc peste 3 zile, mai precis pe data de 13 mai. Din câte putem observa în fotografia comparativă cu Moto G, noul terminal numit Moto E renunță la camera frontală, dar aduce totodată difuzoare stereo frontale.

Motorola Moto E apare Într-o serie completă de imagini cu doar câteva zile Înainte de lansarea oficială

Printre specificațiile posibile ale lui Moto E se numără un display de 4.3 inch, un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon tactat la 1.2 GHz, 4 GB de stocare și o cameră foto de 5 megapixeli. Pe partea de software, Moto E va rula din fabrică sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Așteptăm cu nerăbdare ziua de marți, 13 mai, moment în care vom vedea dacă într-adevăr prețul lui Moto E va fi atât de accesibil sau dimpotrivă.

Motorola Moto E

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×