Motorola Nexus 6 apare În fotografii live; acesta ar putea aduce un monitor cardiac

1.344 ori
<b>Motorola Nexus 6 apare În fotografii live; acesta ar putea aduce un monitor cardiac</b>După ce ieri Google ne aducea un mic teaser referitor la generația cu numărul 6 a smartphone-ului Nexus, la scurt timp după acest moment, pe web au sosit o serie de imagini live ce prezintă viitorul device realizat în parteneriat cu Motorola. &nbsp;...

După ce ieri Google ne aducea un mic teaser referitor la generația cu numărul 6 a smartphone-ului Nexus, la scurt timp după acest moment, pe web au sosit o serie de imagini live ce prezintă viitorul device realizat în parteneriat cu Motorola.

Din câte putem vedea, acesta arată destul de similar cu produsele recent lansate de către Motorola pe piață, și anume modelele Moto X (2014), respectiv Moto G (2014). Cu toate acestea, smartphone-ul dezvoltat de Motorola va fi unul de tip phablet, diagonala sa urcând până la 5.9 inch.

Motorola Nexus 6

în timp ce mare parte dintre elementele sale de design sunt cunoscute, remarcăm o iconiță sub formă de inimă ce ne duce cu gândul la un posibil monitor cardiac, funcție ce este implementată din ce în ce mai mult de producători odată cu tendințele în health & fitness. Vă încântă ideea unui Nexus de 5.9 inch?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×