Windows 10 Anniversary Update va sosi pe 2 august; Avem confirmarea oficială

2.208 ori
<b>Windows 10 Anniversary Update va sosi pe 2 august; Avem confirmarea oficială</b>Cei de la Microsoft au anunțat astăzi faptul că update-ul aniversar Windows 10 va sosi în 'mâinile' utilizatorilor începând cu data de 2 august. Acest nou pachet software este așteptat să vină pe aproximativ 350 milioane de device-uri la nivel global, iar

Se pare că 2 august nu e doar data rezervată debutului lui Samsung Galaxy Note 7, ci şi o zi importantă pentru posesorii de terminale cu Windows 10 la bord. La acea dată ei ar urma să primească actualizarea Windows 10 Anniversary Update, după cum am aflat azi, prin intermediul unei confirmări oficiale.

În acest moment există peste 350 de milioane de terminale cu Windows 10 disponibile la nivel global şi aflăm că a mai ramas doar o lună pentru a profita de gratuitatea actualizării la Win 10, de la un OS precedent. Microsoft mai anunţa şi că peste 135 de milioane de ore de utilizare a lui Windows 10 au fost înregistrate de la debutul platformei.

Windows 10 Anniversary Update e în lucru din toamnă trecută, iar insiderii ar trebui să primească varianta finală în curând, cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială. Printre noutăţile aduse de acest release se număra un input mai eficient cu stylusul, inclusiv în Office şi suport Windows Ink. Cortana va fi acum la dispoziţie şi înainte de logare şi va primi extra funcţii, iar tot o noutate e deblocarea PC-ului folosind telefonul mobil.

Browserul Edge va primi suport pentru extensii şi vom vedea şi o variantă universală de Skype.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×